RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Bjørnstad er klar

Sist oppdatert:
Sportssjef Jan Erik Aalbu er superoptimist et drøyt døgn før Henrik Bjørnstad skal ut i kvalifisering til neste års PGA-tour.

Onsdag morgen starter kvalifiseringsturneringen i San Francisco. Der må Norges beste golfspiller på herresiden sannsynligvis bli blant de 25 beste for å gå videre til finaleturneringen i Orlando, som starter 30. november.

I San Francisco skal det gås fire runder.

- Jeg har snakket med Henrik opptil flere ganger i løpet av dagen, og han gleder seg som bare det, rapporterer Jan Erik Aalbu til TV 2 Nettavisen mandag kveld.

- Det er en kjempefin, men vanskelig bane det skal spilles på. Og Henrik liker utfordringer, så dette skal gå bra, fortsetter en optimistisk Aalbu.

Kommer Bjørnstad seg videre til finaleturneringen i Orlando, er han allerede kvalifisert for den såkalte nationwide-turneringer i USA. Det er nivået under PGA, og kan sammenliknes med challenger-turneringene i Europa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere