- Brette meg ut har jeg allerede gjort

Nå vil Suzann Pettersen vise sine ukjente sider.

17.09.13 16:01

HTML EMBED

OSLO (Nettavisen): Rundt juletider i 2015 vil nordmenn trolig få et helt nytt innblikk i livet til golfstjernen Suzann «Tutta» Pettersen.

Da går nemlig en TV-serie på luften, som lover å vise helt nye sider av den suksessrike oslojenta. Serien vil bli spilt inn allerede våren 2014.

TV-serien vil bli sendt på TV 2 og skal følge den norske golfyndlingen på veien mot OL i Brasil i 2016. Dette er første gang golf er på OL-programmet.

- Glede og sorg
Da Nettavisen møtte Suzann Pettersen til pressetreff i Oslo tirsdag, måtte hun innrømme at hun ikke hadde reflektert så mye over serien enda.

- Nei, det vet jeg ikke om jeg tenker så mye om, enda, sier hun til Nettavisen.

- Men den tid den sorg for meg, og den glede for dere. Det blir sikkert morsomt, og en litt annerledes erfaring og opplevelse for min, det å ha folk rundt meg til nesten enhver tid.

32-åringen ønsker imidlertid ikke å avsløre hva slags nye sider vi får se i TV-serien.

- Dere får vente og se, da, når serien blir klar, sier hun hemmelighetsfull.

- Blir det noe å glede seg til?

- Jeg har i hvert fall noen sider som ikke så mange vet om, så jeg håper at det vil være med å sprite opp en slik TV-serie, sier den norske stjernen.

- Allerede gjort
TV 2 har tidligere sendt en lignende TV-serie om skikongen Petter Northug, der seerne fikk et mer privat møte med trønderen. Tutta er heller ikke redd for å by på seg selv.

- Brette meg ut har jeg jo allerede gjort, så dette blir «piece of cake», sier golfesset i intervju med Nettavisen.

Suzann Pettersen har tidligere stilt opp naken for det amerikanske magasinet «ESPN Magazine - The Body Issue», og det er nok dette hun sikter til når hun sier «brette seg ut».

Det var sommeren 2012 at 32-åringen stilte opp i magasinet og sa den gang til Nettavisen at også det var en spennende og ny opplevelse:

- Det var en litt annen opplevelse enn man er vant til. Litt ekstremt, kan du si. Men du jobber med proffe med mennesker, så det gikk fint.

Gikk til topps
Pettersen gikk nylig seirende ut av den prestisjetunge turneringen Evian Masters, som er en majorturnering på LPGA-touren.

Dette var hennes andre majortittel i karrieren. Den første kom tilbake i 2007 under McDonald's LPGA Championship i USA.

Ved å vinne Evian Masters kunne Tutta også innkassere den nette sum av 2,9 millioner kroner og er den på LPGA-touren som har spilt inn nest mest penger denne sesongen.

Inbee Park fra Sør-Korea topper rankingen. Pettersen ble også den sjuende spilleren i historien som har spilt inn 11 millioner dollar i karrieren.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.