RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dere må tro meg, det er jeg som sier det

SPILTE SEG OPP: Suzann Pettersen avsluttet sterkt i Thailand.
SPILTE SEG OPP: Suzann Pettersen avsluttet sterkt i Thailand. Foto: Joe Castro (AFP / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Suzann Pettersen røper noe svært mange lurer på.

CHONBURI / OSLO (Nettavisen): Det var en strålende blid Suzann Pettersen som møtte Nettavisen etter LPGA-runden på Old Course Siam Country Club like utenfor Pattaya i Thailand søndag.

Den norske golfyndlingen, som er verdenstoer på rankinglisten, gikk finalerunden på seks under par - en av søndagens desidert beste runder.

Oslojenta avsluttet hull 18 på spektakulært vis med en eagleput ingen av de tilstedeværende forsto hvordan ikke gikk ned i hullet.

Med en totalscore på åtte under par endte Suzann på en tiendeplass. Tutta lå som nummer 23 før den siste runden av turneringen, men sju birdier og én bogey sendte henne altså oppover listene.

Pettersens hovedkonkurrent, verdensener Inbee Park fra Sør-Korea, gikk 13 slag under par og tok andreplassen etter vinneren svenske Anna Nordqvist.

Resultatet i Thailand betyr at avstanden fra Suzann og opp til Inbee Park øverst på verdensrankingen øker. Det bekymrer imidlertid ikke Suzann. Sjekk hvorfor i videointervjet Suzann ga til Nettavisen. Se intervjuet her og hør hvorfor vi må tro henne på det mange lurer på:


Se Tuttas eagleput på det 18-hullet her:


Sveriges revansj
Nettavisen møtte vinner Anna Nordqvist på pressekonferansen etter seiersseremonien.

- Gratulerer med seieren Anna. Er dette Sveriges revansj etter at Norge knuste Sverige med 11 mot to gullmedaljer i Sotsji?

SVERIGE SLO NORGE I THAILAND: Anna Nordqvist var svært fornøyd med å vinne LPGA-turneringen i Thailand og ikke minst med å slå Suzann Petersen fra Norge.


- Ha ha, ja, du kan kanskje si det. Men du har vel ikke glemt at vi tok dere både på kvinne- og herrestafetten, sparker en leende Nordqvist kjapt i retur overfor Nettavisens utsendte. Hun legger til:

- Og så er det jo en ikke ubetydelig hockeykamp som gå av stabelen søndag kveld mellom Sverige og Canada. Det spørs om caddien min, som er canadisk, blir å snakke til i morgen, ler den blide LPGA-mester.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere