*Nettavisen* Sport.

- Det beste slaget jeg har sett

Med et aldeles magisk slag tangerte Tiger Woods legenden Jack Nicklaus. Se slaget her.

04.06.12 11:02

Tiger Woods tok sin andre seier for året under The Memorial Tournament i Ohio, der Jack Nicklaus (72) er vert.

Med seieren tangerte Woods Nicklaus’ 73 seire på PGA touren, og har nå bare Sam Snead (82 seire) foran seg på listen. Mye av æren for seieren skal et magisk slag på det 16. hullet ha.

Woods lå dårlig til etter innspillet på par 3-hullet. Ballen lå vanskelig til i høyt gress 20 meter fra hullet i en nedoverbakke. Men Woods kjente på seg at han hadde dagen. Han slo et neste fullt slag, men sneiet ballen akkurat slik han hadde planlagt.

Ballen gikk opp i luften, landet mykt og trillet med perfekt fart i hullet. Med det slaget gikk Woods opp i delt ledelse med Rory Sabbatini, og så seg siden aldri tilbake.

- Det er det beste slaget jeg noensinne har sett her, sa Jack Nicklaus om slaget.

Se slaget og et intervju med Woods her:

HTML EMBED

Tiger Woods var også strålende fornøyd med eget spill i avslutningsrunden søndag.

- Jeg traff bra i dag. Jeg misset egentlig ikke på et eneste slag i dag, sa Woods til CBS etter at seieren var i boks.

Woods avsluttet med en solid birdie på det 18. hullet også, og vant med to slag foran Sabbatini. Han avsluttet turneringen på ni slag under par og vant sin femte Memorial-tittel.

Se avslutningen her:

HTML EMBED

Se resultatlisten her.

Woods ble behørig gratulert av Nicklaus etter triumfen. Woods jakter på Nicklaus’ 18 majorseire, og med formen han viste denne helgen kan han være i stand til å ta de fire han mangler i løpet av få år.

- Jeg er stolt av deg, sa Nicklaus til unge «rival»

Woods’ sesong har vært en berg-og-dalbane. Han tok endelig en seier igjen i mars under Arnold Palmer Invitational på Bay Hill i Orlando, men har slitt voldsomt i en periode etterpå.

Men med denne helgens seier, er Woods igjen favoritt foran US Open som spilles på Olympic Golf Club i San Francisco 14.-17. juni. Woods er nå én av bare tre spillere med to seire denne sesongen, og ligger på tredjeplass på den såkalte FedExCup-listen.

Suzann på 18. plass
Suzann Pettersen spilte også denne helgen. Tutta endte på en delt 18. plass under ShopRite LPGA Classic i New Jersey. Etter en avslutningsrunde ett slag under par endte hun på totalt -2, ti slag bak vinneren Stacy Lewis.

Se resultatlisten her.

Neste uke spiller damene sin andre majorturnering for året, når Wegmans LPGA Championship går av stabelen i Pittsford, New York.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.