RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Suzann Pettersen lar seg ikke stresse av at hun har rotet bort seieren i flere turneringer. Golfproffen er klar for å forsvare fjorårets seier i Evian-mesterskapet denne uken.
Suzann Pettersen lar seg ikke stresse av at hun har rotet bort seieren i flere turneringer. Golfproffen er klar for å forsvare fjorårets seier i Evian-mesterskapet denne uken. Foto: Jonathan Ferrey (Afp)

- Har mer enn nok med å holde tungen rett i munnen

Tutta vil unngå ny kollaps.

Suzann Pettersen lar seg ikke stresse av at hun har rotet bort seieren i flere turneringer. Golfproffen er klar for å forsvare fjorårets seier i Evian-mesterskapet denne uken.

For første gang siden 2008 er Pettersen tittelforsvarer i en majorturnering.

– Det tenker jeg ikke så mye på. Jeg har mer enn nok med å holde tungen rett i munnen og slå ballen dit jeg ønsker og å få den i koppen, sier Tutta til NTB.

I fjor tok hun sin første majorseier på sju år da hun vant Evian-mesterskapet. Nå er Pettersen tilbake på den idylliske banen på den franske siden av Genfersjøen.

– Forhåpentlig kan jeg nok en gang være i posisjon til å vinne, slik jeg har vært i den siste måneden, men akkurat nå har jeg mer enn nok med å sette fire gode runder sammen, forteller hun.

– Et luksusproblem

33-åringen er seiersløs på LPGA-touren så langt denne sesongen. Hun har kjempet om seieren i flere turneringer i det siste, men har sviktet på sisterunden.

Det håper hun å unngå i helgen.

– Jeg er ikke så bekymret for det. Jeg vil kalle det mer et luksusproblem at jeg spiller god golf og har mulighet til å vinne på en søndag. Jeg spiller ikke for annenplasser. Hvis jeg ikke gir alt, så får jeg heller ikke sove godt den natten, forklarer den norske verdensfireren.

Evian-mesterskapet er årets femte og siste majorturnering og spilles fra torsdag til søndag. (©NTB)

LES:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere