*Nettavisen* Sport.

- Hyggelig å kunne kle på seg selv

SKADEFRI: Torsdag gjenopptar Suzann Pettersen jakten på årets første LPGA-tittel, og på verdensener Park In-bee.

SKADEFRI: Torsdag gjenopptar Suzann Pettersen jakten på årets første LPGA-tittel, og på verdensener Park In-bee. Foto: Xaume Olleros (Afp)

Suzann Pettersen er kvitt ryggplagene.

24.04.14 07:12

Torsdag gjenopptar Suzann Pettersen jakten på årets første LPGA-tittel, og på verdensener Park In-bee.

Hun er kvitt ryggplagene som har kostet henne årets første majorturnering og de to siste LPGA-turneringene.

– Jeg er veldig glad for å være her. Jeg prøvde å bli klar til turneringen i Hawaii, der jeg var tittelforsvarer, men jeg kan ikke forsere noe jeg ikke har kontroll over, sier hun før helgens turnering i San Francisco.

– Det handlet om å få ryggen så nær normal som mulig, og så fort at jeg ikke mistet for mye av sesongen. Jeg har opplevd dette før, og det er forbløffende hvor raskt du glemmer smertene når du kommer i gang og ting går din vei. Og så er det hyggelig å kunne kle på seg selv.

Helgens turnering samler 18 av de 20 beste spillerne på kvinnenes verdensranking. Til sammen er 144 spillere med i kampen om seierspremien på 255.000 dollar.

Tror på seier

Park har toppet verdensrankingen de 54 siste ukene, men hun jages av både Pettersen og amerikanske Stacy Lewis. Ingen av de tre har vunnet en turnering så langt i sesongen.

– Jeg føler at det er like rundt hjørnet, sier Park.

– Selv om jeg ikke har vunnet i år, har spillet mitt vært jevnere enn i fjor. Jeg spiller god golf, og jeg føler at jeg snart kommer til å ha en virkelig god uke.

Hun har aldri før vært i San Francisco og har ladet opp til turneringen ved å være turist.

– Det er en veldig kul by, og jeg har hatt det fint denne uken, sier hun.

Gjensynsglede

Michelle Wie, som vant i hjemstaten Hawaii sist helg, er også glad for at San Francisco nå har fått en LPGA-turnering. Hun gikk tidligere på Stanford-universitetet i Palo Alto noen få mil fra byen.

– De beste fem årene av livet mitt ble tilbrakt her i området. Det er gøy å komme tilbake og treffe alle vennene mine, sier hun. (©NTB)

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.