RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg elsker deg, pappa! Kom hjem!

SAVNET: Golfproffen Billy Hurley forteller at hans far Willard har forsvunnet sporløst.
SAVNET: Golfproffen Billy Hurley forteller at hans far Willard har forsvunnet sporløst. Foto: Darren Carroll (AFP / NTB scanpix / Twitter)
Faren til PGA-golferen Billy Hurley har vært sporløst borte i ni dager.

Under en pressekonferanse før golfturneringen Quicken Loans National brøt Billy Hurley sammen i gråt og fortalte media at hans far har vært savnet i ni dager.

19. juli skal Willard Hurley ha pakket med seg noen klær og kontanter og kjørt vekk fra huset han deler med sin kone i Leesburg i Virginia. Siden har ingen sett ham.

Faren hadde ikke gitt noen indikasjoner på at han hadde planer om å dra, fortalte sønnen Billy på pressekonferansen. Han håper at offentliggjøringen av forsvinningen vil gi dem noen svar.

Politiet har ingen mistanker om at noe kriminelt har skjedd, opplyser Jeff Dubé i Leesburg-politiet til USA Today.

- Det var en vanskelig avgjørelse for familien min å velge å fortelle omverdenen om dette. Jeg håper at pappa sjekker når jeg skal spille eller sjekker hvordan det går (i golfturneringen) og forstår at budskapet er «Pappa, vi elsker deg og vil at du skal komme hjem», fortalte Billy Hurley.

Han fortalte også at faren har vært gift med sin kone i over 30 år, at han tidligere jobbet i politiet og at de ikke har noen indikasjoner på at han lider av noen mentale sykdommer.

Billy Hurley er rangert som nummer 237 i verden i golf. Han ble nummer 18 i FedEx St. Jude Classic i juni, skriver USA Today.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere