*Nettavisen* Sport.

- Jeg er bedre i år enn i fjor

Foto: (foto: scanpix)

Venstrehendte Mike Weir, som vant fjorårets Masters, sier han spiller bedre i år enn han gjorde i fjor.

05.04.04 10:46

Torsdag slår han ut som regjerende mester i den prestisjetunge turneringen, som også er årets første Major.

Vunnet tre ganger
- Jeg er veldig gira på å forsvare tittelen min, sier han til Reuters. Weir endte på delt 45. plass i helgens Bellsouth Classic. Kanskje ingen ideell oppladning, men likevel. Weir er god på å gire seg opp til de store øyeblikkene.

En annen som mestrer akkurat den biten, er Tiger Woods, som har vunnet på Augusta hele tre ganger, satser på å vinne sin første Major på seks forsøk.

- Jeg har ikke forberedt meg noe annerledes. Jeg er fornøyd med hvordan spillet mitt begynner å sette seg, sier han.

Australians Adam Scott, som vant forrige helgs Players Championship, kommer også til å ose av selvtillit, selv om han ikke klarte cuten i helgens Bellsouth Classic.

- Jeg føler at jeg har en god sjanse til å vinne, sier den unge australieren.

Padraig i sonen
Irske Padraig Harrington, som endte på andreplass i Players Championship, og som fulgte opp med en fjerdeplass i Bellsouth Classic, ser faretruende sterk ut om dagen. Han avsluttet de siste ni hullene i Players Championship på hele seks under par.

- Enhver som avslutter på den måten, er nødt til å gjøre noe riktig. Ting er definitivt på vei i riktig retning, sier han.

John Daly, som vant sin første turnering på mange år tidligere i sesongen, er også opprømt over å få være tilbake på Augusta.

- Jeg lever for å spille Masters, sier han.

Legendenes turnering
Ernie Els kommer til å bli en alvorlig utfordrer til tittelen. I løpet av de siste fire Masters-turneringene, har han ikke blitt dårligere enn nummer seks.

Turneringen vil også ha to legender i startfeltet. Både Arnold Palmer og Jack Nicklaus deltar. Palmer, som er 74 år gammel, deltar i sin 50. Masters-turnering. Nicklaus har ”bare” deltatt i 43 tidligere.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.