RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

- Jeg er her for å vinne

Tiger Woods har vært borte fra kompetitiv golf i ni uker etter sin fars død. Nå er han tilbake - sulten på å vinne.

Woods har ikke konkurrert siden US Masters, men bedyrer at han er sulten og fullt fokusert på helgens US Open.

- Jeg er her for å vinne dette mesterskapet, og all min energi er rettet inn mot det. Min far ville ha ønsket at jeg ga alt, sa Woods til pressen tirsdag, ifølge BBC.

Vanskelig
Tiger hadde et svært godt og nært forhold til sin far, som døde 3. mai etter lang tids sykeleie. Verdenseneren innrømmer at det var vanskelig å komme tilbake til golfen, siden mange av minnene han har av og med sin far, er fra golfbanen.

Verdens ubestridte ener sier at det var en familietradisjon å spille golf sammen med sin far på Father’s Day, og så dra hjem for å se avslutningsrunden av US Open.

- Jeg skulle prøve å slå faren min og rekke tilbake for å se de siste ni hullene. Det var en herlig dag om jeg vant, og en ikke fullt så bra dag om jeg tapte, forteller han.

Tiger var 11 år første gangen han slo sin far.

Favoritt
- Jeg gikk på 71 slag, han på 72. Jeg senket en birdie på 16. og det 18. hullet, og dro hjem for å feire etterpå, mimrer han.

På tross av det lange avbrekket, er Tiger favoritt til å vinne sin 11. majortittel. Og verdenseneren gleder seg.

- Det skal bli godt å konkurrere igjen, fordi da forsvinner alt annet. Når du har vært ute i lang tid, må du begynne med det fundamentale. Grep, stance og stilling. Det var litt vanskeligere enn jeg regnet med, men samtidig brakte det tilbake mange herlige minner, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere