RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
HØYT OPPE: Suzann Pettersen var strålende fornøyd med årets veldedighetsturnering.
HØYT OPPE: Suzann Pettersen var strålende fornøyd med årets veldedighetsturnering. Foto: Fredrik Varfjell (NTB scanpix)

- Jeg kan ikke be om mer

Suzann Pettersen høyt oppe etter lørdagens turnering.

Suzann Pettersen strålte etter å ha arrangert sin egen veldedighetsturnering for tredje gang lørdag. Neste uke forsvarer golfesset seieren i Evian-mesterskapet.

Golfentusiaster fikk se noen av verdens beste kvinnelige golfspillere under Suzann Pro Challenge på Bogstad i Oslo. Med seg hadde Tutta seks andre stjerner fra LPGA-touren samt norske Caroline Martens. Inntektene fra arrangementet går til Right To Play.

- Det har vært en fantastisk dag. Bra med mennesker og fin atmosfære, og jentene er i kjempeform og fornøyde. Jeg kan ikke be om så mye mer, sa Tutta til NTB.

Selv om hun og Martens måtte se seieren havne hos tyske Sandra Gal og svenske Anna Nordqvist, var humøret på topp hos Pettersen. Gal storspilte og leverte ni birdier.

 Det var kult at en av oss spilte kjempegolf. Vi andre spilte middels, men det er ikke det som er i sentrum på en dag som dette. Det viktigste er å skape en god atmosfære og prøve å gi det norske folk noe de ikke ser hver dag, fortalte 33-åringen.

I tillegg var den amerikanske kvartetten Paula Creamer, Natalie Gulbis, Lexi Thompson og Jessica Korda med på turneringen.

Hektisk
Dagene hjemme i Oslo har vært travle for Suzann Pettersen, men tross et fullstappet program, føler ikke verdensfireren seg tappet for krefter foran Evian-mesterskapet i Frankrike neste uke.

- Når turneringen er i mitt navn, må jeg nesten stille. Når jeg ikke er hjemme oftere, må jeg skvise inn det jeg kan. Jeg har hatt en hektisk uke, men det har vært utrolig morsomt, smilte Tutta.

Evian-mesterskapet er årets femte og siste major. Da skal hun forsvare seieren fra i fjor.

- Jeg gleder meg. Det har vært hyggelig å være her, og det gir meg utrolig mye å kunne hjelpe andre. Likevel er jeg såpass konkurransemenneske at jeg snur kjapt hodet mot det som kommer. Det blir en litt rolig dag søndag, men så blir det ganske hardkjør. Jeg må få inn et par timer med drilling før jeg kan si at toppformen er på vei, sier oslojenta.

Stort for Martens
Caroline Martens koste seg også på Bogstad. Hun var med i turneringen for første gang og hevdet seg godt i selskap med stjernene.

- Det er morsomt å få muligheten til å være med på et slikt arrangement, og det går til en fantastisk sak. Det er også ekstra morsomt at det er med så mange gode spillere, sa 27-åringen, som har ambisjoner om spill på LPGA-touren i framtiden. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere