RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg liker press

Sist oppdatert:
Annika Sørenstam tror hun har en god sjanse til å bevare håpet om en Sørenslam etter helgens US Open.

Sørenstam, som har vært helt overlegen på damenes LPGA-tour i år, har gått til topps i de to første major-turneringene, Kraft Nabisco Championship og LPGA Championship, i år. Nå står major nummer tre for tur, US Open, der Suzann Pettersen også deltar.

Annika har tidligere sagt at hun ønsker å vinne alle fire Grand Slam-turneringene i løpet av én sesong. Torsdag slår hun ut på Cherry Hills-banen i Denver. Vinner hun i helgen også, mangler hun «bare» å gå til topps i British Open i juli.

- Jeg vet det vil være en del press på meg i helgen, men det er sånn jeg liker det. Jeg setter meg høye mål, og jeg elsker det jeg gjør, sier hun.

Den 34-årige supersvensken vant US Open tilbake i 1995 og 96, og ble nummer to i fjor, to slag bak Meg Mallon. Den største utfordringen i turneringen i år kan imidlertid komme fra 15 år gamle Michelle Wie, som ble nummer to i LPGA Championship nylig.

- Jeg føler at jeg har en stor sjanse denne helgen, sier hun.
- Jeg har trent hardt, og det er en US Open-turnering, så man aner ikke hva som kommer til å skje. Jeg har det moro. Jeg føler at jeg blir bedre.

TV 2 Nettavisen kommer tilbake med resultater etter hvert som turneringen skrider frem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere