- Jeg tror han er sulten og klar for å komme tilbake

Det meste tyder på at Tiger Woods spiller Masters neste uke.

Det meste tyder på at Tiger Woods spiller Masters neste uke. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)

Tiger Woods klar for å spille i Masters.

03.04.15 22:00

Tiger Woods har bestemt seg for å spille i Masters neste uke, årets første major.

Det melder Woods på sin nettside.

– Jeg skal spille Masters. Det er naturligvis en veldig viktig turnering for meg, og jeg vil være med. Jeg har trent hardt og ser fram til å konkurrere igjen. Jeg er spent og setter pris på all støtte, sier han.

Mennenes første major, Masters på Augusta i Georgia, begynner 9. april. Woods har vunnet turneringen fire ganger, men ikke siden 2005.

Woods har vært fraværende siden februar. Da måtte han gi seg under førsterunden i San Diego etter å ha slitt med ryggsmerter. Etter turneringen kunngjorde stjernen at han tok en pause på ubestemt til for å få orden på spillet.

Siden 2013 har 39-åringen bare ved fire anledninger spilt fire runder og fullført en turnering. Flere har endt med at han har måttet trekke seg, mens han har misset cuten tre ganger.

På grunn av lite spill har Woods rast på verdensrankingen, og i øyeblikket ligger han helt nede på 102.-plass.

I 2013 vant han fem ganger og så ut til å være tilbake for fullt, men den suverene seieren i WGC-turneringen i Ohio i august samme år er foreløpig superstjernens siste.

Hans siste major kom så langt tilbake som i 2008. Woods har totalt 14 majortitler, fire bak mestvinnende Jack Nicklaus. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.