- Knallhard konkurranse om Major-titlene

Foto: (foto: scanpix)

Mark O’Meara, som vant helgens Dubai Desert Classic, tror det kommer til å bli mye hardere konkurranse om årets Major-turneringer enn tidligere.

O’Meara tok sin første turneringsseier siden British Open i 1998 i helgen. Han tror konkurransen om årets Major-titler blir knallhard. Han regner med at Tiger Woods, Ernie Els, Vijay Singh og Phil Mickelson blir de sterkeste utfordrerne.

- Det vi har sett så langt i år, er at det er mange spillere som har hevet spillet sitt. Tiger er definitivt verdens beste, det er det ingen tvil om, men mange andre spillere har tatt mange skritt nærmere Tiger, sa 47-åringen til Reuters etter seieren.

Både Mickelson, Els, John Daly, Marcel Siem og Jonathan Kaye, for å nevne noen, har vunnet titler i år. Woods vant ingen Major-titler i fjor for første gang siden 1998, men virker å være på vei mot toppformen igjen. Nylig vant han Match Play Championships etter at han slo Davis Love III i finalen.

- Det er bra for golfen når det er så mange forskjellige vinnere, sier O’Meara, som faktisk ble tidenes eldste vinner på Europa-touren søndag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag