RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nok er nok, Michelle Wie

Sist oppdatert:
Stuart Appleby mener Michelle Wie snart må innse at nok er nok.

Wie har gjentatte ganger forsøkt seg i konkurranse med de beste herrene på PGA-touren, men hun har så langt ikke klart cuten. I det siste har hun ikke vært i nærheten.

Torsdag slår hun ut igjen i Sony Open på Hawaii. Det blir hennes 13. forsøk i en herreturnering. Stuart Appleby synes hun burde ha latt være.

- Hun begynte fem år for tidlig med å prøve seg på herretouren. Hun bør la det være for denne gang. Hun er ikke klar for det. Hun kommer definitivt ikke til å bevise noen ting, bortsett fra at hun ikke kan spille med mennene akkurat nå, sier han, ifølge BBC.

I Wies fire siste herreturneringer, inkludert forsøket i European Masters i Sveits i fjor, har hun gått på 75, 77, 78, 79, 77, 81, 81 og 80 slag.

Den eneste cuten Wie har klart i en herreturnering, var i Sør-Korea i fjor. Der var imidlertid motstanden ikke noe i nærheten av det hun møter denne uka.

Blant spillerne hun skal bryne seg mot denne gangen, er Vijay Singh - som vant Mercedes-Benz Championship sist helg - Jim Furyk, Luke Donald og Davis Love III. For å nevne noen.

P.S. Joburg Open på Europatouren begynner torsdag med hele fire nordmenn på startstreken. Foruten Eirik Tage Johansen som har faste spillerettigheter på touren, er Jan-Are Larsen, Paul Nilbrink og Peter Kaensche også med. Det er en million euro i premiepotten, og 158.000 av dem går til vinneren.

Hva synes du? Bør Michelle Wie fortsette å prøve seg mot herrene på PGA-touren? Skriv inn din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere