*Nettavisen* Sport.

- Nok er nok, Michelle Wie

Stuart Appleby mener Michelle Wie snart må innse at nok er nok.

11.01.07 08:03

Wie har gjentatte ganger forsøkt seg i konkurranse med de beste herrene på PGA-touren, men hun har så langt ikke klart cuten. I det siste har hun ikke vært i nærheten.

Torsdag slår hun ut igjen i Sony Open på Hawaii. Det blir hennes 13. forsøk i en herreturnering. Stuart Appleby synes hun burde ha latt være.

- Hun begynte fem år for tidlig med å prøve seg på herretouren. Hun bør la det være for denne gang. Hun er ikke klar for det. Hun kommer definitivt ikke til å bevise noen ting, bortsett fra at hun ikke kan spille med mennene akkurat nå, sier han, ifølge BBC.

I Wies fire siste herreturneringer, inkludert forsøket i European Masters i Sveits i fjor, har hun gått på 75, 77, 78, 79, 77, 81, 81 og 80 slag.

Den eneste cuten Wie har klart i en herreturnering, var i Sør-Korea i fjor. Der var imidlertid motstanden ikke noe i nærheten av det hun møter denne uka.

Blant spillerne hun skal bryne seg mot denne gangen, er Vijay Singh - som vant Mercedes-Benz Championship sist helg - Jim Furyk, Luke Donald og Davis Love III. For å nevne noen.

P.S. Joburg Open på Europatouren begynner torsdag med hele fire nordmenn på startstreken. Foruten Eirik Tage Johansen som har faste spillerettigheter på touren, er Jan-Are Larsen, Paul Nilbrink og Peter Kaensche også med. Det er en million euro i premiepotten, og 158.000 av dem går til vinneren.

Hva synes du? Bør Michelle Wie fortsette å prøve seg mot herrene på PGA-touren? Skriv inn din mening i kommentarfeltet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.