*Nettavisen* Sport.

- Skal ikke legge skul på at jeg drømmer om det

MOT TOPPEN: Suzann Pettersen sikter seg inn mot å bli verdens beste kvinnelige golfspiller. Foto: Jung Yeon-je (AFP / NTB scanpix)

Nå vil Suzann Pettersen ta det siste steget opp.

26.02.14 10:43

Park In-bee innrømmer at hun er forberedt på å miste posisjonen som verdens beste kvinnelige golfspiller til Suzann Pettersen i løpet av sesongen.

Med seier i denne ukens LPGA-turnering i Singapore vil Tutta overta tronen dersom Park ikke ender bedre enn delt tredjeplass med to andre spillere, ifølge LPGA.

- Jeg tror jeg kan være god nok til å være best i verden. Hvis ikke tror jeg ikke at jeg hadde fortsatt å spille. Det er motivasjonen min. Jeg skal ikke legge skjul på at det er en drøm for meg å bli verdens beste kvinnelige golfer. Samtidig vil jeg bare se hvor god jeg kan bli, sier Pettersen.

Smårusk
Tiendeplassen fra sist helg i Thailand er hennes beste plassering denne sesongen. Da avsluttet hun med en sterk 66-runde. Uken før kjempet hun om seieren i Australia, men sviktet fullstendig på siste runde og raste ned på resultatlisten. Hun spilte ikke sesongåpningen på Bahamas.

- Spillet er der, men det preges av litt smårusk i starten av sesongen. Jeg føler imidlertid at toppformen nærmer seg, sier Tutta.

Jevnt
I fjor leverte Tutta en strålende høstsesong, med blant annet majorseieren i Evian-mesterskapet, og tok kraftig innpå Park på verdensrankingen. På den siste listen ligger hun 0,76 poeng bak sørkoreaneren. Amerikanske Stacy Lewis på tredjeplass er 1,6 poeng etter Park.

Etter å ha vunnet de tre første majorturneringene i fjor sluknet Park i siste halvdel av sesongen. Hun sto over de to første turneringene i år, men ble nummer to i Thailand sist helg.

- Det er virkelig vanskelig å vinne hver eneste turnering. Dette er bare min andre uke etter at jeg kom tilbake. Når det gjelder rankingpoeng, er det ikke så stor avstand mellom nummer en og tre. Det kommer til å bli noen forandringer i år, sier Park.

Hun har toppet rankinglisten i 46 uker. (©NTB)

Nettavisen møtte Tutta i Thailand forrige helg:

var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=D2aw6Xb8rqG6O5Yzu7c-WyAEUkYu36Eo75pZQWc64FJFnJZUMRhlCsqC2aVLfcZ3QcvC9ZW_ThYoaqub881uiso3lcHksUMPHjikVQK8Q-qU-3Gp2CDwEw&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag