*Nettavisen* Sport.

- Skal jeg begynne å telle timer, hadde kalkulatoren gått varm

TRENINGSTIMER: Suzann Pettersen vil ikke telle treningstimer. Foto: Tom Pennington (Afp)

Suzann Pettersen vil ikke telle treningstimer.

04.03.15 11:59

Suzann Pettersen (33) mener kalkulatoren hadde gått varm dersom hun skulle summert antall treningstimer.

Foran inneværende år byttet det norske golfesset ut store deler av sitt trenerapparat. Overgangen har bydd på enkelte tekniske endringer, men med fjorårets skadeproblemer som et tilbakelagt kapittel, har 33-åringen endelig kunnet trene så mye hun ønsker.

- I fjor måtte jeg droppe en del mengde fordi kroppen ikke tålte mer. Da ble det også kjipt å spille, for mye trening gir selvtillit. Det er godt å føle at man legger ned den mengden som er nødvendig. Det er godt å få det på plass igjen, sier Pettersen til NTB.

I flere andre idretter er det vanlig at utøverne loggfører antall treningstimer, men for Oslo-golferen hadde det blitt for mye å holde styr på.

- Det er så mye. Har jeg en turneringsfri uke, blir det over 20 timer med kun putting. Så kan man bare tenke seg hvor mye det blir om man tar med alt det andre. Skal jeg begynne å telle timer hadde kalkulatoren gått varm, sier hun.

2014 ble Tuttas første seiersløse sesong siden 2010. Nå tyder mye på at 33-åringen er på vei tilbake til kjent god form. Det kan bety at den etterlengtede seieren er nært forestående. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.