- Skrev ikke «Nigger» på Tiger

Foto: POOL (REUTERS)

Nå krever førskolelæreren til Tiger Woods at golfstjernen kommer med en unnskyldning.

06.04.10 13:39

Ikke nok med at alle elskerinnene har skapt problemer for verdens beste golfspiller, nå ødelegger en førskolelærer forberedelsene til denne ukens US Masters.

Kastet stein på Tiger
I en bok fra 2005, skrevet av NBA-stjernen Charles Barkley, forteller Tiger Woods om sin første skoledag som seksåring.

- En gjeng sjetteklassinger bandt meg fast til et tre og skrev «Nigger» på meg med spraymaling, og de kastet steiner på meg. Det var første skoledag. Og læreren gjorde egentlig ikke noe med det, forteller Tiger Woods i boka.

Det vil ikke førskolelærer Marueen Decker la passere lenger, og hevder at utsagnet er løgn.

- Jeg ber om at Tiger kommer med en privat og offentlig unnskyldning for å gi meg sjelefred og avklare hva som skjedde, sa 69 år gamle Decker på en pressekonferanse forrige uke.

Publisitets-stunt
Decker tror at Tigers avdøde far Earl fant på historien for å skaffe sønnen mer publisitet. Hun understreket at hun ikke har ambisjoner om å saksøke golfstjernen, men tar opp saken nå fordi episoden har dukket opp i ulike amerikanske medier som har skrevet om Woods’ utroskapsskandale.

På spørsmål om hva hun ønsker av golfstjernen, svarte Decker at hun ønsker at han skal bli den «ærlige personen som hans mor og hans lærere forventet at han skulle bli.»

Gjør comeback
Tiger Woods gjør denne uken comeback på golfbanen under årets første majorturnering, US Masters på Augusta National i Georgia. Her har han tidligere vunnet fire ganger, sist i 2005.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.