*Nettavisen* Sport.

- Spiller bedre og bedre

Foto: (Foto: Scanpix)

Tutta er optimist før Ginn Open denne uken.

Suzann Pettersen - som sparket caddien sin denne uken - viste mesterlige takter under Kraft Nabisco Championship for halvannen uke siden. Etter å ha vært nære ved å misse cuten, vartet hun opp med storspill og klatret fra 62. plass til en delt andreplass.

- Avslutningen min på Nabisco har gitt meg mye selvtillit før Ginn Open starter. Jeg har hatt en super friuke fra turneringer og fått trent godt. Jeg føler meg bra, sier Tutta i et intervju med LPGA.

- Ochoa ikke uslåelig
Hun omtaler sesongen fram til Kraft Nabisco Championship som oppvarming. Med den majorturneringen som et tilbakelagt stadium har Tutta fått en flying start på sesongen. Hun vant fem turneringer og en major i fjor. Å følge opp det kan bli en utfordring, for meksikanske Lorena Ochoa har så langt vært i en klasse for seg. Akkurat det bekymrer ikke det norske golfesset.

- Vi andre må bare heve oss. Om Lorena får presset på seg kommer hun til å gjøre feil, akkurat som alle andre. Vi må bare skjerpe og gi henne en utfordring, mener Tutta.

Vil lære av Tiger
Tutta byttet utstyrsleverandør til Nike etter den strålende fjorårsesongen. I Nikes stall finner en også Tiger Woods. Golfstjernen - som er ute i fire uker etter en kneoperasjon - er en stor inspirasjonskilde for Tutta, og hun håper å kunne lære av ham.

- Jeg gleder meg til å forhåpentligvis bli litt kjent med Tiger gjennom Nike. Jeg har lyst til å finne ut hvordan hjernen hans fungerer, hvordan han klarer å holde seg så fokusert hele tiden. Han kan ta seks uker fri og så komme tilbake og være på topp med en gang. Det er en fantastisk egenskap å klare å være så skjerpa hele tiden.

Ginn Open starter torsdag i Orlando i Florida.

Les hele intervjuet med Suzann Pettersen på golfspillerens egen hjemmeside (ekstern lenke).

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag