RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tiger må stå fram

Foto: ROBYN BECK (AFP)
Sist oppdatert:
Legendarisk golfspiller oppfordrer Tiger Woods til å komme ut i lyset.

- Tiger må ta ansvar for det han har gjort, sier Tom Watson (60), som åtte ganger har vunnet en Major-turnering og ble rangert som verdens beste spiller fra 1978 til 1982.

Nesten-rekord i fjor
Tiger Woods har via sin nettside (www.tigerwoods.com) innrømmet at han har vært utro med kona Elin Nordegren og har beklaget dette, men har ellers trukket seg helt tilbake fra offentligheten og spiller for tiden ingen golfturneringer.

60-åringen fra Kansas City i Missouri, USA, har sett og opplevd det meste i golfens verden. Han spilte sammen med legender som Jack Nicklaus og Arnold Palmer, og fikk en slags renessanse på PGA-touren i fjor, da han var svært nær ved å vinne The Open Championship og bli den eldste PGA-vinneren noensinne.

Amerikaneren ledet etter andre og tredje runde, og lå likt med Stewart Cink etter 72 hull, men tapte for Cink i omspillet og måtte nøye seg med andreplassen i turneringen.

- Har dummet seg ut
Nå forbedrer han seg til en turnering i Dubai denne uka, og på spørsmål fra pressen svarer Watson at han mener at Woods gjør klokest i å innrømme at han har «rotet det til».

- Når han kommer tilbake, må han vise litt ydmykhet i offentligheten. Hvis jeg var ham, ville jeg ikke komme tilbake i forbindelse med en golfturnering, men i en annen offentlig sammenheng. Jeg ville ha gjort et intervju med noen og sagt at «Vet du hva, jeg har dummet meg ut. Jeg skal forandre meg. Jeg prøver å forandre meg. Jeg vil ha tilbake min kone og familie, og må gjøre meg fortjent til hennes tillit».

- Det er dette Tiger må gjøre. Han dummet seg ut, og han vet at han dummet seg ut. Hele verden vet at han dummet seg ut, mener Watson ifølge Reuters.

Tiger Woods, som regnes som verdens og kanskje tidenes beste golfspiller, har etter at utroskapshistoriene lekket ut lagt seg inn på et rehabiliteringssenter mot sexavhengighet.

Les også:
Er dette Elins hevn?
Mickelson sesongdebuterer
Elin på hemmelig besøk
Her behandles Tiger Woods
Bjørnstads suksess-gambling

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere