RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tiger på vei tilbake

Foto: Scanpix
Tiger Woods spiller trolig turnering allerede i februar.

Tiger Woods planlegger å returnere til golfen i løpet av få uker, melder BBC Sport. Arrangørene av WGC Match Play Championship i Arizona skal angivelig ha blitt kontaktet av teamet til Woods.

- Det ville vært en overraskelse, men troverdige kilder hevder han vil spille i Arizona, sier BBCs golfkorrespondent, Iain Carter.

12. desember kunngjorde golfeneren at han ville ta en pause fra golf i ubestemt tid, for å konsentrere seg om familien. Avgjørelsen kom i etterkant av avsløringene om utroskap og sexavhengighet.

Tiger spilte sin forrige turnering 15. november, da han vant Australian Masters. Tolv dager senere krasjet han bilen i en brannhydrant i sin egen oppkjørsel. Påfølgende dag lekket medieoppslagene om amerikanerens mange sidesprang.

Golfturneringen i Arizona starter 17. februar. De 64 beste spillerne kvalifiseres automatisk. Om Woods skulle velge å gjøre et comeback vil dette kreve ekstra planlegging grunnet medieoppstyret som garantert vil melde seg.

Turneringen sponses av Accenture, som er et av firmaene som valgte å ende sin lukrative avtale med den skandaleomsuste golferen.

- Det ville vært ulikt Woods å spille en turnering støttet av en sponsor som kvittet seg med han, men samtidig sender det en klar beskjed om at han prøver å være et bedre menneske, forteller Carter.

Bemerkes kan det også at det var nettopp Match Play turneringen i Arizona som Woods gjorde comeback i etter kneskaden i fjor. Han har dessuten vunnet turneringen tre ganger.

Golf-verdenen håper inderlig at Tiger Woods snart kommer tilbake på banen.

- Spillet trenger han, har verdenstoer Phil Mickelson uttalt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere