RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tiger vil aldri dominere igjen

Sist oppdatert:
Ernie Els er sikker på at Tiger Woods aldri vil dominere golfsporten på samme måte som han gjorde på 90-tallet.

Tiger Woods vant nylig sin første slagturnering på en god stund da han gikk til topps i Buick Invitational. Den tidligere verdenseneren vant med tre slags margin på Tom Lehman.

Sør-afrikanske Ernie Els er nummer tre på verdensrankingen, og plukker hver sesong med seg et par-tre titler på de forskjellige tourene han stiller opp på. Han tviler på om Tiger Woods noen gang vil være like overlegen som tidligere.

- Alle er blitt bedre spillere, og teknologien har ført alle nærmere hverandre. Tiger har fått en god stat på året, men jeg kan ikke se at han dominerer igjen, sier Els til BBC.

Woods mistet førsteplassen på verdensrankingen til Vijay Singh i fjor, og har spilt ti major-turneringer på rad nå uten å vinne.

- Spillerne på touren nå er mye mer selvsikre, de har hevet spillet sitt, og ingen slår 20-30 meter lenger enn nestemann. Teknologien har forandret spillet. For 12-15 år siden, før titan-driverne kom og de nye golfballene ble laget, var det et helt annet spill. I øyeblikket spiller Tiger bedre, og han er mer trygg på seg selv, men andre spillere vil være like ved siden av ham, mener sørafrikaneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere