*Nettavisen* Sport.

Bae vant PGA-åpningen

SEIRET: Bae Sang-Moon Foto: Eric Risberg (Ap)

- På enkelte tidspunkter følte jeg meg litt for oppildnet.

Sørkoreanske Bae Sang-moon hadde trøbbel underveis på sisterunden, men vant likevel sesongens første turnering på den amerikanske PGA-touren i golf.

Bae avsluttet turneringen i California med en 73-runde natt til mandag og endte med det 15 slag under par totalt. Dermed var han to slag bedre enn australske Steven Bowditch som tok andreplassen.

Sørkoreanske Bae pådro seg samtidig fire bogeys i løpet av sju hull midtveis på sisterunden og så ut til å være i alvorlig trøbbel. Mot slutten hentet han seg imidlertid mesterlig inn og holdt unna for konkurrentene.

Dermed kunne 28-åringen juble for karrierens andre PGA-triumf. Den var for øvrig verdt drøye seks millioner norske kroner.

- På enkelte tidspunkter følte jeg meg litt for oppildnet, og andre ganger var jeg veldig nervøs. Innimellom mistet jeg nok også fokus litt, sa den glade vinneren.

- Jeg ønsket ikke å se så mye på resultattavla, men gjorde det likevel. Jeg så mye dit underveis. Det var nok derfor jeg fikk mange bogeys underveis, tilføyde han. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.