RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Beskjeden start for Tutta

77.PLASS: Suzann Pettersen ligger foreløpig på en 77. plass i PGA-turneringen i New York.
77.PLASS: Suzann Pettersen ligger foreløpig på en 77. plass i PGA-turneringen i New York. Foto: David Cannon (Getty Images)
Foreløpig langt bak de beste i årets andre major.

Suzann Pettersen gikk første runde i kvinnenes PGA-mesterskap i golf ett slag over par. Det holder foreløpig kun til en 77.-plass.

Turneringen i New York er årets andre majorturnering. Tutta kom fra seier på LPGA-touren i Canada forrige helg, men bare tre birdier og fire bogeyer var langt fra godt nok på åpningsrunden.

Med 74 slag ligger hun åtte bak lederen Jenny Shin fra Sør-Korea, men opp til trioen på tredjeplass, Karrie Webb, Moriya Jutanugarn og Charley Hull, skiller det kun seks slag.

Forspranget er ikke umulig å ta igjen, men i første omgang handler det imidlertid om å klare cuten for den norske 34-åringen. Hun må antakelig opp noen få plasseringer for å klare det.

Torsdag åpnet hun med par på de fem første hullene, men så fulgte tre strake bogeyer. Det ble birdie på hull 12, men så fulgte det en ny bogey på det 13. hullet. Hun reparerte noe av inntrykket med birdier på hull 15 og 18. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere