Betennelse ødelegger for Suzann

Foto: Scanpix

Suzann Pettersen har fått en betennelse i albuen, og kommer ikke i gang med golfsesongen før tidligst i månedsskiftet april/mai.

08.03.04 15:38

- Betennelsen har ingenting med inngrepet hun hadde i armen å gjøre. Det var nemlig vellykket. Albuen er kjempefin nå. Men betennelsen kan nok ha kommet som et resultat av at hun var litt ivrig i oppkjøringsfasen, selv om betennelsen nok har ligget der latent, sier Tuttas manager, Jan Ove Nystuen, til TV 2 Nettavisen.

Irriterende
Suzann hadde gledet seg til sesongpremieren, og synes det er irriterende at den blir utsatt.

- Det er fakta man må forholde seg til. Per i dag klarer hun ikke å få trent på den kraftfulle delen av spillet. En dag har det gått bra, mens det dagen etter har vært vondt. Nå må hun ta det helt med ro i ti dager, og så begynne å trene seg opp med spesialøvelser igjen. Kanskje hun rekker Chick-Fil-A Charity-turneringen i månedsskiftet april/mai. Hvis ikke blir det sesongpremiere uka etter, sier Nystuen videre.

Norges beste kvinnegolfer kommer hjem noen dager nå, før hun reiser tilbake igjen til Orlando for å begynne opptreningen igjen.

Ingen garanti
- Det er ikke noe poeng for henne å begynne bare for å begynne. Hun vil ha vissthet om at når hun kjører i gang igjen, så er hun helt klar.

- Hvordan vet hun om betennelsen ikke kommer tilbake igjen?

- Det har man selvsagt aldri noen garanti for. Men det er lang sesong. Det er ingen krise at hun mister sesongstarten, sier Nystuen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag