RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjørn raser etter vraking

Sist oppdatert:
Danske Thomas Bjørn er mektig irritert etter å ha blitt vraket fra Europa-laget i Ryder Cup.

Søndag tok kapteinen for det europeiske laget, Ian Woosnam, ut Darren Clarke og Lee Westwood som de to siste spillerne til turneringen som spilles i Dublin 22. til 24. september. Bjørn, som var visekaptein på Europa for to år siden, har en bedre rangering enn Westwood.

Dansken karakteriserer vrakingen som en enorm skuffelse, og sier at han helt har mistet lysten på golfspill.

- Det er helt utrolig å gi et wild card til en som er utenfor topp 20 i kvalifiseringen. Vi er blitt holdt for narr. Jeg håper at lysten kommer tilbake, men akkurat nå tar jeg en pause fra golfen, skriver Bjørn på sin hjemmeside.

Woosnam innrømmer at han forstår Bjørns harme.

- Jeg hadde Thomas i tankene. Det var et vanskelig valg, og han ble veldig skuffet. Grunnen til at jeg valgte Lee, var hans tidligere resultater i Ryder Cup, sier Woosnam til BBC.

Westwood har deltatt i Ryder Cup fire ganger, og noterte 4,5 poeng av fem mulige da Europa vant for to år siden. Bjørn har deltatt i turneringen to ganger.

- Jeg synes synd på dem som ikke får være med. Jeg forsøkte å si til Thomas at «jeg håper du respekterer avgjørelsen min. Det har vært vanskelig. Jeg vet du har et par ting du har lyst til å si til meg».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere