RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjørnstad henger med

Sist oppdatert:
Henrik Bjørnstad ligger sju slag bak teten etter første runde av Miccosukee Championship.

Sesongen er snart over på Nationwide Tour. For Henrik Bjørnstad er det ikke lenger noen mulighet til å bli blant de 25 beste på pengelisten, hvilket automatisk ville ha kvalifisert ham for neste års PGA-tour.

Nå satser han på å bli blant de ti beste i helgens turnering. Klarer han det, kvalifiserer han seg til neste helgs avsluttende turnering. Bare de 60 beste på pengelisten er med der. Klarer han det, slipper han også første kvalifisering til PGA-touren.

Slik Bjørnstad har spilt denne sesongen, med prestasjoner som varierer fra det glitrende til det helt katastrofale, skal det litt til om han klarer det. Særlig siden han åpnet helgens turnering på ett slag over par, og han ligger på en delt 60. plass så langt. Han trenger antakelig en runde under par, og vel så det, for å klare cuten.

Torsdagens runde begynte dårlig for Bjørnstad. Han pådro seg en bogey på hull to og tre (banens hull 11 og 12, red.anm.), og runden ble en evig kamp for å komme seg tilbake. Det klarte han også på back nine, men en bogey på det siste hullet betydde en 72-runde.

Dustin Bray leder etter første dag etter sin runde på seks slag under par.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere