RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjørnstad i topp ti

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Hentet frem storspillet hjemme i Florida.

Etter tre missede cuter ser det ut til at Henrik Bjørnstad er på rett spor igjen. Etter første runde av Honda Classic ligger nordmannen på delt niendeplass i Palm Beach Gardens i Florida.

- Superfornøyd med åpningen på -2 under Honda Classic. Jeg spilte stødig hele dagen. En god start på turneringen, rapporterer 30-åringen på Twitter (@lillebjorn79 ).

Og stødig var det. Etter en bogey på hull to, der en drive ut i roughen ødela for et godt innspill, var resten av runden feilfri. Birdier på hull 3, 10 og 15 sikret en start på to under par.

Se Henriks scorekort her.

Nathan Green fra Australia og amerikanske Michael Connell deler ledelsen i turneringen fem slag under par.

Se ledertavlen her.

Bjørnstad har åpnet comebacksesongen på PGA-touren middelmådig. Etter to høvelige plasseringer i midten av januar, har han misset cuten i tre turneringer på rad. Det har ført til at Bjørnstad har falt ned til en 172. plass på den svært viktige pengelisten. Det er de 125 beste på denne listen som får fulle spillerettigheter på neste års PGA-tour.

For å komme seg inn blant de 125 trenger Bjørnstad flere plasseringer helt i toppen i løpet av sesongen. Kanskje kommer den første denne helgen.

Turneringen avsluttes søndag.

Dette slaget mener for øvrig PGA var det beste slaget på den første runden, innspillet til Camillo Villegas på det 18. hullet:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere