RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjørnstad misset cuten

Foto: Doug Benc/AFP
Sist oppdatert:
Henrik Bjørnstad hevet spillet sitt fredag, men ikke nok til å klare cuten i San Diego.

Torsdag startet Henrik Bjørnstad sin tredje PGA-turnering for året. Det ble ingen god start på turneringen på Torrey Pines-banen i La Jolla i California. Torsdag gikk Bjørnstad nemlig en runde på to over par. Fredag kunne han med en god runde gi seg selv muligheten til å klare cuten for tredje gang i år.

Men til tross for at Bjørnstad fikk hele fem birdies, ble scorekortet nok en gang ødelagt av for mange bogeys. Fredag vartet han opp med to, i tillegg til å pådra seg en dobbelbogey på det ellevte hullet. Dermed endte han runden bare én under par.

Totalt var han da ett slag over par, og det var ikke nok til å klare cuten. Dermed lyktes ikke Bjørnstad i det han gjorde i de to første turneringene i 2010, nemlig å spille alle rundene.

Etter to runder ligger amerikaneren D.A. Points og japaneren Ryuji Imada i tet. Begge ligger imponerende 12 slag under par.

Neste turnering i PGA-touren går på Riviera Country Club-banen i Pacific Palisades i California, og starter den 4. februar.

Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere