RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjørnstad mot Clint Eastwood

Sist oppdatert:
Hva har Henrik Bjørnstad til felles med Samuel L. Jackson, Justin Timberlake og Clint Eastwood?

Torsdag slår den norske golfkometen ut i AT & T Pebble Beach National Pro-Am-turneringen i California. Det blir hans tredje turnering på like mange helger.

Bjørnstad har to fantastiske resultater å se tilbake på. Han har tjent over halvannen million på 10. og 12. plassen han spilte seg fram til i henholdsvis Buick Invitational og FBR Open, men det som er spesielt med helgens turnering, er alle kjendisene som også er med.

A-kjendiser
Det er i og for seg helt normalt med kjendiser og sponsorer i en Pro-Am-turnering, som vanligvis blir spilt dagen før selve turneringen starter, men denne gangen er det en rekke A-kjendiser på plass. Og de skal spille på lag sammen med proffene på de tre banene Pebble Beach, Spyglass Hills og Poppy Hills.

Cuten blir denne gangen satt på lørdag, siden det spilles på tre forskjellige baner. Henrik er trukket til å spille sammen med MTV-verten Carson Daly. De går i ball med Justin Timberlake og Scott Gutschewski, og skal spille på Poppy Hills først. De går ut klokka 18.00, norsk tid. I flighten foran Henrik går blant andre Donald Trump og Mark Wahlberg.

Her er noen av kjendisene som deltar:

Michael Bolton
Clint Eastwood
Kenny G
Andy Garcia
Samuel L. Jackson
Huey Lewis
George Lopez
Bill Murray
Ray Romano
Carson Daly
Justin Timberlake
Mark Wahlberg
Craig T. Nelson
Donald Trump

Dropper Tutta
Henrik Bjørnstad kommer nok en gang til å stille til start med caddien Mark Fulcher, som han har lånt av Suzann Pettersen. Ifølge VG Nett skal Fulcher nå bli Bjørnstads caddie på heltid. Han vraker med andre ord Tutta.

- Jeg ble overrasket da jeg fikk beskjeden. Jeg trodde ikke det ville skje. Jeg er skuffet over måten det er håndtert på. Det er uprofesjonelt av de involverte. At caddier bytter spillere er en ting, men at det skjer innad i laget er litt spesielt. Jeg har vært ærlig og hjelpsom hele veien, og da blir jeg skuffet når det ikke er likt den andre veien, sier Tutta.

En mulig erstatter for Suzann er Shannon Hogan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere