RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Chris Graythen/AFP

Blytung avslutning for Bjørnstad

Sist oppdatert:
Henrik Bjørnstad innledet comebacket på PGA-touren solid, men søndagens avslutningsrunde ble et mareritt.

Bare på de åtte første hullene i Honolulu ble det fire bogeyer. Tydelig stresset ble det attpåtil dobbeltbogey på hull ni.

Dermed ble avslutningen på Hawaii ikke som ventet for det norske golfesset. 30-åringen fikk kontroll over nervene og gikk de seks neste hullene på par før han vartet opp med en etterlengtet birdie på hull 16. De to siste hullene ga også par.

Likevel, en fem over par-runde på avslutningsdagen ødela helhetsinntrykket for nordmannen som følgelig raste på resultatlisten.

«Absolutt forferdelig golf», skrev Bjørnstad på sin twitterprofil.

Bjørnstad endte på en delt 64.-plass. Det står det respekt av i comebacket, og fortsetter han å klare cutene vil han fornye PGA-kortet sitt.

Ryan Palmer vant turneringen. Palmer bommet egentlig med sitt siste slag, som 17 meter fra hullet ble litt for hardt, men da ballen traff pinnen og falt ned i hullet, kunne han strekke armene i været og juble.

Amerikaneren får 5,5 millioner kroner for seieren.

(©NTB/Nettavisen)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere