RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brukbar start for Tutta

Foto: Jason Franson / AP / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Ligger på 20.-plass i Portland.

Suzann Pettersen hadde slett ingen dårlig åpning i LPGA-turneringen i Portland torsdag, men fire under par holdt bare til 20.-plass.

Den norske proffen hadde eagle på det femte hullet. Hun hadde birdier på hullene nummer fire, elleve og 18, men det ble også en bogey på det 14. hullet.

Dette må betegnes som en solid og god åpning, men 19 spillere var bedre enn henne, og aller best var thailandske Pornanong Phatlum. hun gikk åpningsrunden åtte slag under banens par. Med 64 slag på åpningsrunden er hun i teten foran amerikanske Lexi Thompson.

Deretter følger tre spillere som bare ligger to slag bak den thailandske lederen. Det var altså en jevn førsterunde som ble gått på banen i Oregon.

Turneringen med en samlet premiepott på 1,3 millioner dollar fortsetter fredag og avsluttes søndag, og det er så jevnt at Pettersen har svært gode sjanser til å avansere på listene med like godt spill hun som presterte torsdag, men som hun fikk dårlig betalt for rent plasseringsmessig. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere