RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bygget muskler – overvant Tiger

Foto: Ross Kinnaird (Getty Images)
Sist oppdatert:
Rory McIlroy har ladet opp til golfsesongen på styrkerommet.

Torsdag ble golfsesongen slått i gang på ordentlig når verdens fire beste spillere pluss Tiger Woods slo ut på Abu Dhabi Golf Club under Abu Dhabi HSBC Golf Championship.

På forhånd var det knyttet store forventninger til trioen verdensener Luke Donald, verdenstoer Rory McIlroy og Tiger Woods som spilte sammen fra tidlig morgengry.

McIlroy åpnet sterkt med birdier på tre av sine fire første hull på Abu Dhabi Golf Club. En liten downperiode med to bogeyer ble nydelig avløst av tre birdier på de siste ni hullene.

Leder med Karlsson
Det ga 22-åringenl ledelsen sammen med svenske Robert Karlsson når rundt halvparten av spillerne var ferdig med sine runder. De to ligger fem slag under par etter den første runden.

McIlRoy har forøvrig brukt juleferien til å bygge litt muskler, og forteller at han allerede ser resultatene av treningen på banen.

- Det var en god måte å starte sesongen på, selv om jeg ikke traff ballen så godt som jeg hadde håpet, sa nordiren, som er merkbart mer muskuløs i forhold til i fjor.

- Men det er ikke noe ikke litt god trening kan rette på.

Tiger Woods på sin side leverte en meget solid runde, helt fri for bogeyer. Men med bare to birdier ligger han tre slag bak McIlroy og Karlsson på en delt sjetteplass.

- Jeg slet med å få følelsene på disse greenene. Det var vanskelig, konkluderte Woods.

Svak start på Kaymer
Verdensener Luke Donald hadde et scorekort til forveksling likt Tigers, men gikk på en bogey på banens syvende hull, og ligger slaget bak Woods igjen.

Martin Kaymer har vunnet turneringen i Abu Dhabi tre av de fire siste årene, men har fått en dårlig start på sin runde. Etter seks spilte hull ligger tyskeren tre slag over par.

Følg utviklingen i turneringen her.

Abu Dhabi HSBC Golf Championship ser du på Viasat Golf.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere