RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: ANDY LYONS (Afp)

Caddiens hevn på Woods

Sist oppdatert:
Den sparkede caddien ler nok best etter Tiger Woods comeback.

Tiger Woods etterlengtede comeback på golfbanen ble en opptur for den omstridte amerikaneren. Selv om han ikke kjemper helt i toppen, var det garantert godt for Woods å få til en solid runde etter skadeavbrekket.

Woods har vært ute med en skade i beinet siden begynnelsen av mai, og har fortsatt ikke levert noen virkelige toppresultater etter skandalene som begynte å rulle for snart to år siden.

Ingen grunn til bekymring
Woods klokket inn på to slag under par, og ligger med det på delt 18. plass på Firestone Golf Club i Ohio. Woods syntes det var ekstra godt å spille sammen med sin gode venn Darren Clarke, som nylig vant The Open.

- Jeg traff ballen godt, og det var moro å spille med Darren, sa Woods etter runden.

- Det føles godt. For alle som har vært ute med skade er det litt spennende å se hvordan det går. Men treningsrundene mine har gått fint, så det var ingen grunn til at jeg skulle være bekymret der ute, sa Woods.

Se intervju med Tiger Woods her:

Mens han har vært skadet, har Woods rukket å sparke sin caddie gjennom 12 år Steve Williams. Newzealenderen syntes ikke det var morsomt å få beskjeden, spesielt siden han har stått lojalt ved Tigers siden gjennom utroskapsskandalen.

- Det er som om jeg har kastet bort de siste to årene av livet mitt, sa Williams etter sjokkbeskjeden.

Men nå kan han være i ferd med å ta revansje. Williams er nå nemlig ansatt av australske Adam Scott, som like godt leder hele Bridgestone Invitational åtte slag under par.

Se stillingen her.

- Normalt
Scott var naturlig nok fornøyd med runden, men Williams skal ikke ha vært spesielt imponert tross ledelsen.

- Han syntes ikke det var så spesielt å bruke 62 slag. Det var normalen, sa Scott med et smil etter runden.

Bridgestone Invitational er den siste turneringen før årets siste majorturnering PGA Championship neste uke, og avsluttes søndag.

Se høydepunkter fra den første runden her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere