RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Andrew Redington / AFP / NTB scanpix

De kjemper om 12 millioner kroner

Sist oppdatert:
Og det i en oppvinsingskamp.

Tiger Woods og Rory McIlroy møtes til «vennskapskamp» – med 12 millioner kroner i potten.

De to golfstjernene har sagt ja til å spille en oppvisningskamp i Kina. Kampen vil gå over 18 hull og spilles i oktober.

Til tross for de vennskapelige forutsetningene, venter det en solid slump kroner for den som stikker av med seieren. Det rapporteres om hele to millioner dollar i premiepotten.

De to spilte en lignende kamp i fjor. Den gangen vant McIlroy, men iren har siden slitt tungt på PGA-touren. Det har imidlertid ikke motstander Tiger Woods.

- Jeg håper at jeg går til topps denne gangen. Begge spilte bra i fjor, men Rory slo meg så vidt. Jeg har hatt et veldig bra år, så det ville vært fint å vinne et trofé i Kina også, sier Woods til SkySports.

McIlory har på sin side hatt en tung sesong siden han ble stallkamerat med Woods i Nike i januar.

- Tiger har spilt langt bedre golf enn meg i år, men jeg føler at spillet mitt er på bedringens vei. Jeg liker utfordringen. Spesielt når det er mot Tiger, sier McIlroy.

I tillegg til kampen mellom Woods og McIlory, var det også planlagt en lignende kamp mellom US Open-vinner Justin Rose og Ian Poulter på samme dag.

De planene ser imidlertid ut til å ha strandet. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere