RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ødela alt på siste hull

Sist oppdatert:
Vijay Singh kunne ha ligget helt i toppen av Players Championship etter to runder, men ødela alt på banens siste hull.

Fijianeren, som topper herrenes verdensranking, slo i vannet ikke mindre enn to ganger på det siste hullet, og endte opp med en kvadruppel bogey på hull 18. Hadde han klart seg på par, hadde han ligget på en delt 5. plass etter to runder.

Turneringen er noe akterutseilt rent tidsmessig på grunn av dårlig vær. Normalt sett skulle man vært ferdig med runde tre rundt midnatt lørdag, men spillerne er ikke engang ferdig med runde to. Den ble suspendert sent i går kveld på grunn av mørke, og arrangørene skal slite hardt med å få gjennomført turneringen før mandagen er over. Det er nemlig meldt dårlig vær også søndag, men det er meningen at spillet skal begynne igjen klokken 07.30, lokal tid.

Lee Westwood, Steve Jones og Joe Durant leder turneringen på 10 under par. Zach Johnson og Luke Donald er begge ni under par, mens Fred Funk, Vaughn Taylor og fjorårsvinner Adam Scott er blant dem som har gjennomført to runder på åtte under par.

Ernie Els har ikke helt fått opp dampen i årets utgave av Players Championship. Han ligger på to under par etter to runder på 71 slag.

Australske Nick O'Hern, som overraskende slo ut Tiger Woods i matchplay-VM, sto for gårsdagens opphenting. Han klatret nesten 100 plasser etter sin gnistrende andrerunde på 65 slag, og har nå kontakt med teten igjen. Han er i likhet med blant andre Tiger Woods på tre under par. Det samme er Vijay Singh.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere