Det løsnet for Tiger

Tiger Woods spilte seg opp til 5. plassen i den internasjonale sesongåpningen i golf på Hawaii lørdag.

11.01.04 15:29

Han gikk den runden på 65 slag og brøt 70 slags barrieren. Det flotte spillet på den 3. runde gjorde at Woods er med og kjemper i teten, selv om han fortsatt ligger langt bak ledende Stuart Appleby og toeren Vijay Singh fra Fiji.

- Det gjelder å få en god start på rundene her. Dersom du ikke storspiller fra starten av på hver runde er det umulig å klare 10-11 under par, sa Tiger Woods etter den 3. runden.

Det var bare sørafrikaneren Retief Goosen som var bedre enn Woods, verdenseneren, på den 3. runden. Han klarte å gå på 64 slag.

- Jeg har følt at spillet mitt har vært bra alle dagene her, men på de to første rundene gjorde jeg en del dumme feil, innrømmet Woods lørdag.

Stuart Appleby fra Australia ledet etter den første runden på Hawaii torsdag, men tapte ledelsen til Vijay Singh fredag. Nå er australieren tilbake i teten igjen etter å ha gått den 3. runden på 66 slag.

Singh klarte ikke helt å henge med på den 3. runden og gikk runden på 69 slag. Det gjør at han ligger to slag bak Appleby før avslutningsrunden søndag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.