*Nettavisen* Sport.

Dette hadde Tiger ikke gjort bedre

Jan Are Larsen fra Oslo-klubben Miklagard har gått berserk på Europatouren i golf og åpnet med seks birdier.

25.07.08 15:45

Den sikreste måten å ødelegge en runde for en som spiller golf på er å fortelle hvor godt han spiller så langt. Jan Are Larsen fra Miklagard golfklubb i Oslo er i ferd med å skremme vettet av sine motstandere på europatouren i Moskva. Han har åpnet med seks birdies. Han har på alle de seks første hullene spilt en under banens par.

Om noen har gjort dette før på Europatouren vites ikke, men det som er helt sikkert er at den laveste runden som noen gang er registrert er 58 som tilsvarer 14 under par.på en par 72 bane.. Kun fem spillere har oppnådd 59 (da regner vi med Annika Sørenstam. Å gå under 60 slag er alle profesjonelle golfspilleres drøm. .

Men ikke før vi hadde skrevet det så kom det en bogey og plutselig er han "bare" -5, men det er fortsatt fenomealt etter syv hull.

Jan Are ligger i skrivende øyeblikk på 5. plass, fire slag etter svenske Mikael Lundberg. Turneringen begynte i går og blir ferdig på søndag.

Her kan du følge hvordan det går videre

De andre av våre beste som er i aksjon denne helgen er Marius Thorp som ligger på 8. plass på Challenge-touren ( 2.divisjon) etter nok en runde en under par. Eirik Tage Johansen lå godt an her, men startet med en dobbelbogey i dag og prøver å karre seg tilbake.

Følg den turneringen her .

I Frankrike spiller Suzann Pettersen om de store pengene, men har slitt i starten og var en over etter 12 hull. Hun er bare fem slag bak lederen

Henne kan du følge her

I USA spiller Henrik Bjørnstad for sitt videre golfliv, på Nationwide-touren. Han hadde en dårlig start i går og må spille godt i dag bare for å få lov å være med videre. Han var på 87. plass i går og er åtte bak lederen.

Følg ham her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.