RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Donald best i uværsturnering

Luke Donald og Joe Durant var i tet av Players Championship før stormen kom og la Sawgrass-banen nærmest under vann.

Duoen er 11 under par, men ingen er ennå kommet i havn med sine tredje runder. Turneringen blir neppe avsluttet før tirsdag på grunn av uværet som herjer i regionen. Turneringen fortsetter klokken 0715 mandag, lokal tid.

Scott i sonen
Regjerende mester Adam Scott ligger godt an også i år på en delt tredjeplass, sammen med Lee Westwood, Tim Herron og Zach Johnson. Alle er ti under par.

Golfens superstjerner har ikke helt fått det til å stemme i turneringen så langt. Tiger Woods klarte bare så vidt cuten, og ligger ni slag bak teten. Han er imidlertid bare så vidt i gang med sin tredje runde.

Vijay Singh er ferdig med 12 av sine 18 hull på tredje runde, men ligger en over par for dagen. Han er i likhet med Tiger også to under par.

Ernie Els kom seg ned til fire under par, etter at han satte en eagle på det 16. hullet. Phil Mickelson er den best plasserte storstjernen på sju under par etter seks hull av sin tredje runde.

Merkelig golf
Det har vært en god del merkelig golf i turneringen, noe den våte banen og det dårlige været må ta noe av skylden for. Australske Andre Stolz, for eksempel, sendte tre driver rett i vannet på det 18. hullet, og gikk par 4-hullet på 11 slag. Det er bare to færre enn turneringsrekorden.

Det er tredje gang på seks år at turneringen trenger minst en ekstra dag for å gjøre seg ferdig. Dersom turneringen fortsetter også inn på tirsdag, blir det første gang på PGA-touren på 25 år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere