RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Donald hentet inn Woods

Sist oppdatert:
Luke Donald holdt hodet kaldt og tok igjen Tiger Woods, som slet voldsomt på det siste hullet på andrerunden i NEC World Golf Championship.

Donald gikk tre under på 70 slag, og ligger nå likt med Tiger Woods på toppen av resultatlisten etter to runder i Ohio. Woods ledet sammen med blant andre Viljay Singh etter én runde, men en dobbel bogey på det 18. hullet på andrerunden kostet Woods en plass alene på toppen.

- Jeg spilte meg ikke av turneringen selv om jeg fikk en double bogey, og det er en bra ting. Det er langt igjen, og jeg spiller bra. Jeg må bare fortsette å gjøre det jeg gjør, sier Woods ifølge pga.com.

Amerikaneren har tre seire, en andreplass og to fjerdeplasser i løpet av de seks årene turneringen har vart.

Han var imidlertid ikke den eneste som slet på andrerunden. Viljay Singh, som i likhet med Woods åpnet med en 66-runde, skuffet med tre bogeys på rad på andrerunden.

Sing ligger på en delt tredjeplass sammen med svenske Henrik Stenson (66, 71), Paul McGinley (71, 66) og Chris DiMarco (67, 70). Sistnevnte " gjorde det enkelt" på andrerunden med samtlige 18 hull på par.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere