RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eks-pizzaselger tok sin første seier

Sist oppdatert:
På 90-tallet livnærte han seg som pizzaselger. I natt vant han sin første tittel på PGA-touren.

De færreste hadde trodd at seieren i Zurich Classic skulle stå mellom en nykommer på PGA-touren og en mann som får 12 år siden var blakk og ga opp golfen.

Men Tim Petrovic og James Driscoll måtte ut i omspill for å avgjøre hvem av dem som skulle stikke av med den fete seierssjekken. Øyeblikket ble antakelig for stort for Driscoll, som bare klarte bogey på det første omspillshullet, men Petrovic holdt hodet kaldt, og senket sitt par.

- Det virket som om den siste putten trengte 12 minutter på å gå inn, sa han etter seieren. 38-åringen tok dermed sin aller første seier på PGA-touren.

I 1993 så alt mye verre ut.

- Jeg tror jeg spilte 11 eller 12 turneringer på Nike-touren, da kassa gikk tom. I tillegg trakk en sponsor seg, og jeg hadde ikke penger igjen. Så jeg måtte lage pizza i fem år, sier Petrovic til pgatour.com.

Han sto utenfor golfsirkuset til 1998, da hans far og noen venner hjalp ham tilbake. I 2002 kom han inn på PGA-touren, 14 år etter at han ble profesjonell.

I går gikk drømmen endelig i oppfyllelse.

Petrovic og Driscoll endte ett slag foran Lucas Glover og Chris DiMarco.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere