RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Els håper på oppreisning

Ernie Els håper arrangørene av US Open har lært av fjorårets flause.

Els var en av mange spillere som klaget på fjorårets brutalt tøffe Shinnecock Hills-bane, der noen av greenene var så tørre og harde at det måtte nød-vanning til for å gjennomføre en noenlunde seerverdig turnering. 27 av de 66 spillerne som klarte cuten, kom seg ikke inn under 80 slag på sisterunden.

I år går turneringen på Pinehurst.

- Jeg håper de tar Pinehurst for hva den er. Jeg er sikker på at arrangørene har lært av Shinnecock Hills i fjor. Hvis de lager greenene harde og raske, kommer turneringen til å bli en vits igjen, sier Els til BBC.

Els’ landsmann Retief Goosen gikk hen og vant turneringen. Els lå på 2. plass før den siste runden, men ødela sjansene sine med en 80-runde. Els skylder fortsatt på arrangørene.

- Man må ikke lage Pinehurst steinhard. Det måtte de ikke gjøre på Shinnecock. Banen var ikke veldig lang, så jeg tror arrangørene ville bruke forskjellige metoder for å teste oss. Dessverre slo det tilbake på dem selv, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere