Endelig en god Tutta-runde

TILBAKE: Suzann Pettersen slo tilbake med en god 66-runde i LPGA-turneringen i Kuala Lumpur, men er sjanseløs i kampen om seieren.

TILBAKE: Suzann Pettersen slo tilbake med en god 66-runde i LPGA-turneringen i Kuala Lumpur, men er sjanseløs i kampen om seieren. Foto: Jens Meyer (AP)

Men Suzann Pettersen er sjanseløs i sammendraget.

Suzann Pettersen ligger håpløst langt bak de beste i LPGA-turneringen i Kuala Lumpur, men fikk framgang med en god 66-runde lørdag.

Da gikk hun de 18 hullene på banen omtrent like bra som de aller beste, men i sammendraget betyr det ikke stort, for hun ligger på en håpløs 63.-plass etter at de tre første rundene er unnagjort med totalt 220 slag.

Det betyr at den norske jenta har 19 slag opp til amerikanske Jessica Korda som leder turneringen. Hun gikk forresten den tredje runden på 65 slag, et slag bedre enn Pettersen.

Amerikanske Stacy Lewis og koreaneren Jang Ha-na ligger på delt annenplass før den siste runden med 203 slag.

Suzann Pettersen åpnet med to 77-runder torsdag og fredag og var blant de svakeste. Hun ødelagt alle muligheter til en god plassering på de to første dagene. Før den siste runden er hun sju slag over banenes par, og mange mener hun fortsatt sliter med det som skjedde under Solheim Cup, der Suzann Pettersen kom i fokus på en svært uheldig måte. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.