RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Endelig vant Tiger Woods igjen

Sist oppdatert:
Tiger Woods gikk sisterunden av Buick Invitational på 68 slag, og tok dermed sin første slag-turneringsseier på PGA-touren siden 2003.

Totalt endte den tidligere verdenseneren på 16 under par, noe som var tre slag bedre enn nummer to, Luke Donald, Tom Lehman og Charles Howell III.

Influensa
Tiger var tilbake til sitt gode, gamle jeg, og viste som vanlig stoisk ro i pressede situasjoner. Så snart han var i ledelsen, så han seg aldri tilbake.

Seieren var særlig imponerende siden han i forkant av turneringen var satt ut av influensa. Han gikk også ned tre-fire kilo, men Tiger spilte solid under de vanskelige forholdene. Tiger avsluttet golfhelgen med 31 hull søndag, siden runde tre ble utsatt på grunn av tåke.

Nå er han klar til å utfordre Vijay Singh på toppen av golftronen igjen.

- Det føles herlig, særlig i dag. Jeg fikk ingen god start, men jeg sto på. Denne golfbanen er så vanskelig, og alt kan skje. Jeg er veldig sliten nå. Å miste såpass mye vekt, var tungt for meg. Men jeg fikk saktere, brukte god tid, og prøvde å bevare fokus, sier Woods til Reuters.

Nedtur
For Tom Lehman, USAs neste Ryder Cup-kaptein, var avslutningen på helgens turnering en nedtur. Veteranen har ikke vunnet noen turnering på PGA-touren på fem år, og det var fjerde gang på sju turneringer at han ledet etter tre runder. Men nok en gang avsluttet han svakt, denne gangen med en 73-runde.

- Jeg er skuffet. Jeg følte virkelig at dette var en god mulighet for meg. Jeg får ikke mange sjanser til å spille i lederball med Tiger Woods, sa Lehman etter turneringen.

Bernhard Langer endte på en delt femteplass på 11 under par. Ernie Els havnet på plassen bak sammen med fem andre. Vijay Singh havnet et stykke ned på listen denne gangen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere