Ett slag fra podiet

Foto: Jo Yong-Hak (Reuters)

Suzann Pettersen endte på en sterk fjerdeplass i Sør-Korea.

31.10.10 09:37

Det ble ikke plassering på podiet denne gangen heller, men Suzann Pettersen kan si seg godt fornøyd med gjennomføringen av LPGA-turneringen i sørkoreanske Incheon denne helgen.

Tutta lå på delt femteplass med fire slag under par før tredje og siste dag i Sør-Korea, og avsluttet turneringen med en runde på to slag under par.

Allerede på det andre hullet måtte Oslo-jenta riktig nok tåle en bogey, men birdier på hull 3, 6, 11 og 15 - pluss nok en bogey på hull 13 - sørget altså for en runde helt på det jevne i forhold til hennes to første dager.

Det holdt til en delt fjerdeplass totalt, fire slag bak vinneren Na Yeon Choi (som også vant fjorårets turnering i Incheon), men bare ett slag bak Song-Hee Kim på tredjeplass.

- Med tanke på det jeg jobber med for tiden, er fjerdeplass absolutt et godt resultat, konstaterer Tutta på sin egen blogg.

To slag under par på den siste runden var bedre enn hva de fleste spillerne klarte på søndag: Faktisk var det bare tre spillere som klarte seg bedre enn den norske jenta. Song-Hee Kim, som ledet før siste runde, endte ett slag over par, og måtte dermed se Choi og amerikanske Vicky Hurst avansere forbi på resultatlistene.

For fjerdeplassen innkasserer Suzann Pettersen 76.790 amerikanske dollar.

Vinneren Na Yeon Choi kan smile hele veien til banken med småpene 270.000 dollar inn på bok.

Sjekk resultatlista her (ekstern lenke)
Her finner du Tuttas scorekort (ekstern lenke)

Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag