RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Feilfritt av «Monty»

Colin Montgomerie gikk nattens runde av Heineken Classic på feilfrie 65 slag. Det leder han på.

Skotten, som ble nummer to i Singapore i forrige uke, hadde seks birdies på sin runde. Han er ni under par etter to runder.

Montgomerie ligger i delt ledelse med sist helgs vinner, Peter Lonard, med Trevor Immelmann og Jarrod Lyle på plassene bak.

- Det er alltid hyggelig å gå en god runde på denne banen, fordi jeg trives her. La oss håpe jeg kan fortsette å spille bra også, så får vi se hva som skjer, sier Montgomerie til BBC.

41-åringen endte 2004-sesongen utenfor topp 80 i verden, men er fast bestemt på å komme seg inn blant de 25 beste innen sesongen er over. Sånn sett har han fått en kanonstart.

- Hvis jeg treffer fairwayene, kommer jeg til å treffe greenene, og alt jeg da trenger å gjøre, er å sette fire eller fem gode putter, så har jeg en 67-runde. Det er lett på papiret. Beklageligvis spiller man ikke golf på papir, sier Monty.

Ernie Els, som har vunnet turneringen de tre siste årene, gikk en strålende 64-runde i natt, og er seks under par.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere