*Nettavisen* Sport.

Fem over par på Tiger

Tiger Woods jakter på å bli den første til å vinne tre major-turneringer på ett år – to ganger. Da må han spille bedre enn han gjorde i går.

12.08.05 07:37

Woods gikk førsterunden av USPGA Championship på svake 75 slag, fem over par, mens seks menn har tatt ledelsen på tre under. Phil Mickelson er blant spillerne som har kommet best i gang.

For Tiger var det særlig to ting som krøllet seg: drivingen på front nine og puttingen på back. Nå må han skjerpe seg kraftig for i det hele tatt å klare cuten.

- Jeg slet hele dagen, men jeg forholdt meg så tålmodig som mulig, og jeg har tre dager til på å komme tilbake. Jeg skal dra hjem, slappe av og legge dette bak meg. Jeg er fortsatt med i turneringen, ingen tvil om det, sa han, ifølge BBC.

Stephen Ames, Stuart Appleby, Ben Curtis, Trevor Immelmann og Rory Sabbatini er andre spillere på tre under par. Vijay Singh sikret seg birdie på de to siste hullene, og kom seg til slutt på par. Sekstetten er slaget foran en gruppe på 11 spillere som blant annet inkluderer Retief Goosen, Bernhard Langer og Lee Westwood.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag