RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fire slag opp for Tiger Woods

(foto: scanpix)
Tiger Woods ligger fire slag bak teten, etter at Nissan Opens andre runde ble avsluttet i går kveld. Arrangørene utvider turneringen med én dag.

Dermed har Tiger fortsatt en mulighet til å gjeninnta tronen som verdens beste golfspiller. For å klare det, må han bli blant de fire beste i turneringen.

Nissan Open har vært plaget av mye dårlig vær i helgen, og spillerne har så langt bare klart å fullføre 36 hull. Noen få har lagt ut på sin tredje runde, men den ble avbrutt på grunn av regn. Adam Scott og Chad Campbell leder på ni under par. Dersom det dårlige været fortsetter også mandag, vil de to spillerne ut i et omspill for å bestemme hvem som vinner.

Darren Clarke og Brian Davis ligger ett slag bak, mens Colin Montgomerie gikk en glimrende 64-runde søndag kveld, og er sju under par.

Spilleren de aller fleste snakker om, er naturligvis Tiger Woods. Han hadde en dårlig dag med putteren i går, og pådro seg også en dobbel bogey på det 18. hullet. Han er imidlertid fortsatt med i kampen om turneringsseieren. Dersom det blir mer spill, da.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere