RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forferdelig norsk start i kvaliken

Sist oppdatert:
Jan Are Larsen, Lars Petter Brovold og Øyvind Rojahn fikk en verst tenkelig start på kvalifiseringen til neste års Europatour.

Larsen ligger best an av de norske etter første runde, men han gikk hele seks over par, og ligger på delt 121. plass.

Brukt opp feilskjæret
- Det er fortsatt mye golf som skal spilles, men det er surt å ha brukt opp feilskjæret allerede på den første runden, sier Larsen til golferen.no.

Det var svært vanskelige forhold under den første runden på San Roques new course.

- Det blåste veldig kraftig, og når man slår ballen dårlig, så blir problemene forsterket. Men det er nok av spillere som har taklet denne vinden, så den er ingen unnskyldning, sier Larsen videre.

Det er totalt 135 spillere med i kvaliken. Brovold var ett slag svakere enn Larsen, mens Rojahn ligger dårligst an av de norske etter dag en med åtte over par.

Må heve seg
Bare ni spillere hadde en dårligere dag enn Rojahn, som vant forrige ukes før-kvalifisering, og sånn sett lå godt an til å levere en god kvalifisering.

Det er liten tvil om at nordmennene må heve seg betraktelig om de skal kunne klare cuten, og få lov til å kjempe videre om de 35 ledige plassene på neste års Europatour.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere