RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Fotomodell foran Tutta

Sist oppdatert:
Suzann Pettersen storspiller, men ligger likevel bak en fotomodell i denne ukas LPGA-turnering.

Seieren glapp for Suzann Pettersen forrige helg, men nå er sjansen her igjen. Det er riktignok en lang vei å gå, ettersom Suzann Pettersen kun har senket ballen 18 ganger - 54 hull gjenstår fortsatt.

Forrige helg endte hun på andreplass i Safeway Classic i North Plains i Oregon, etter omspill om seieren mot M. J. Hur, som vant, og Michele Redman, som ble nummer tre.

Denne gang har Tutta fått den starten hun sannsynligvis drømte om; Ingen bogeyer og flust av birdies. Seks i tallet, og seks under par. Den strålende 65-runden holder til andreplass bak Anna Rawson (28), som gjorde unna de første 18 på 64 slag.

Australske Rawson har spilt profesjonell golf siden 2004, men har jobbet som fotomodell siden 1997, da hun som 16-åring fikk sitt gjennombrudd i en forsidekonkurranse i bladet Dolly.

Som golfspiller har Rawson en langt mer beskjeden merittliste enn Suzann Pettersen. Mens den norske jenta har vunnet fem LPGA-turneringer og nesten 4,5 millioner innspilte dollar, har Rawson en tiendeplass som beste plassering og kun drøyt 100.000 dollar i innspilte premier.

Les også: Sjelden sjanse for Bjørnstad

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere