RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frustrert Woods med kniven på strupen

MÅ PRESTERE NÅ: Tiger Woods.
MÅ PRESTERE NÅ: Tiger Woods. Foto: Steve Helber (Ap / NTB scanpix)
Tiger Woods (39) har dårlig tid dersom sesongen skal reddes. Denne uken er han avhengig av seier for å komme inn i storturnering.

Woods har slitt voldsomt etter at han gjorde store endringer i golfsvingen, og den tidligere verdenseneren er nå ranket som nummer 266 i verden.

Denne uken spiller han turneringen Quicken Loans National i Georgia på PGA-touren, og bare seier er godt nok til å gi ham plass i neste helgs WGC-turnering i Ohio.

- Jeg trodde ikke det skulle ta så lang tid ettersom jeg håpet nærspillet mitt skulle fungere tidligere. Det gjorde det ikke tidlig på året og dersom man chipper og putter godt kan man kamuflere andre problemer, sier han, ifølge PGA-tourens nettside.

I sommer har Woods misset cuten i majorturneringene US Open og The Open Championship. Han har én majorsjanse igjen denne sesongen, PGA-mesterskapet som spilles på Whistling Straits i Wisconsin i august.

- Det er frustrerende å ikke vinne golfturneringer. Jeg har ikke vært med i toppen ofte, og det er irriterende. Jeg føler uansett at jeg er nær ved å lykkes, og at litt flyt vil snu trenden, sier han. (©NTB)

Les også: PGA-proff etterlyser savnet far

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere